ajaxLoader
Kvinner Sexy Badetøy For Kvinner

Kvinner Sexy Badetøy For Kvinner

NOK411.90 NOK553.90

Dyresvømmingstøy For Kvinner

Dyresvømmingstøy For Kvinner

NOK232.90 NOK311.00

Plain Button-shorts For Kvinner

Plain Button-shorts For Kvinner

NOK163.30 NOK215.90

Nylon Sexy Badetøy For Kvinner

Nylon Sexy Badetøy For Kvinner

NOK282.60 NOK379.20

Dameklær, Badetøy

Badetøy for kvinner Hvor kan du finne en god badedrakt? Her på MereMall er vi forpliktet til å lage badedrakter for kvinner som blander stil, form og funksjon. Vår badetøykolleksjon er omhyggelig designet for å appellere til kvinner i alle aldre og størrelser. Med et omfattende utvalg av badedrakter, inkludert tankinier, endeler, utslettsbeskyttere og skjul, er det lett å finne det elegante, smigrende designet perfekt skreddersydd for deg. Våre badetøy for damer vil ta sommerstilen din til neste nivå, samtidig som den gir kvaliteten og komforten du har kommet til å stole på fra MereMall-produkter.
Hel badedrakter. Trenger du en badedrakt med mer dekning? Ta steget med One-Piece Badedrakter. For en mer smigrende silhuett, se etter stiler med rynker og mage-kontrollpaneler. Leter du etter en dristig uttalelse for stranden eller bassenget? Bla gjennom monokinier med sassy utskjæringer og illusjonsdetaljer. Fra klassiske farger til trendige utskrifter, dykk i badedrakter i helhet for ethvert humør.
Tankinis. Vil du vise et snev av hud? Tankinier tilbyr et lykkelig medium mellom avslørende bikinier og heldekkende badedrakter. Slå på badetøyet ditt ved å blande og matche tankini-topper og bunner.
Bikinier. Enten du er ved bredden eller ved bassenget, kan du prege figuren din i trendige bikinitopper og underdeler med livlige utskrifter, som slipsfarge, blomster og leopard. Vil du legge til noen feminine frills i badetøyet ditt? Ruffles er alltid et super søtt tillegg til bikinier.
Svømmekjoler. Leter du etter en badedrakt som er ultraflatterende? Sjekk ut svømmekjoler. Disse underverkene i ett stykke har en skjørtbunn for ekstra dekning. For en slankere silhuett vil du elske en svømmekjole med innpakket eller rynket design.
Badedrakt Cover-Ups. Hvordan kommer du deg raskt fra stranden til brunsj? Badedraktovertrekk er must-haves. Fra bukser til kjoler, de gir et lett lag til badetøyet ditt. Du vil elske en rekke stiler fra ren til slipsfarget. For et trendig øyeblikk kan du score en romper-cover-up. Vil du holde badetøyet ditt klassisk? Skjortekjole er alltid i stil.
Fullfør din strand- eller bassengferie med MereMall beachwear, og kjøp en av våre personlige badehåndklær eller lerretstasker når du går til kysten. Koble badedrakten din med et kort deksel, eller bruk dem alene. Imidlertid styler du dem, du er sikker på å se og føle deg best!