ajaxLoader
Slank Blazer For Kvinner

Slank Blazer For Kvinner

NOK411.90 NOK553.90

Enkel Ol-blazer For Kvinner

Enkel Ol-blazer For Kvinner

NOK302.50 NOK406.20

Dameklær, Yttertøy, Blazers

KVINNESBLAZER En blazer er en av de vanskeligste arbeidene i garderoben din. Det gir akkurat det rette nivået av raffinement til ethvert antrekk. Enten du velger et klassisk snitt i svart eller marineblå, eller en trendy overdimensjonert passform i koselige tweeds eller sjekker, er det en enkel stil å kle seg opp eller ned. Smør arbeidsutseendet ditt eller kast det på med jeans til helgen - en blazer er perfekt for enhver anledning.
Populære blazere for kvinner:
Tweed Blazers. For et klassisk utseende som alltid er i stil, sport Tweed Blazers for kvinner med favorittensemblene dine. Hvordan styler du en? Legg den over en kjole for en feminin blomstring. Trenger du et mer uformelt utseende for tweed-blazeren din? Koble den med en bluse og jeans. Avhengig av anledningen, avslutt antrekket ditt med pumper eller ballettleiligheter.
Hvite blazere. Vil du legge til wow-faktor i stilen din? Fra uformelle til dressy hendelser, tilfør en nøytral fargetone i utseendet ditt med en hvit blazer. Bekymret for å ha på deg etter Labor Day? Ikke bekymre deg, moteregler er ment å bli brutt. Hvite blazere vil gi eleganse til utseendet ditt uansett årstid. Hvis du er mer tradisjonalist, kan du handle off-white blazere for høst / vinter-utseendet.
Kjæreste Blazers. Vil du ha en titt som er lånt fra guttene? Kjæreste Blazer, med en overdimensjonert passform og rynkede ermer. Hva knytter du deg til en kjæreste blazer? For influencer-stil, lag det sammen med en slouchy genser og kjæreste jeans. Hva med skoene? Koble dette utseendet med klumpete joggesko.
Plaid Blazers. Vil du ha en titt som er tradisjonell, men som alltid er populær? Sjekk ut rutete blazere for kvinner. Hvordan flagrer du en? Gjør det til en dress med matchende bukser, eller bland utseendet med nøytrale bukser. Bruk av dette utsagnet er den perfekte måten å være en stilig standout.
Stylingtips: Vil du ha en mer konservativ blazer for kvinner? Vi anbefaler at du får blazere for kvinner i nøytrale fargetoner, som svart, marineblå eller grå. Trenger du å bruke dress? Få matchende bukser eller skjørt til blazeren. Leter du etter et elegant, uformelt utseende? Pair opp dine nye damejakker med de nyeste Women's Jeans eller Leggings.