ajaxLoader
Camouflage Belt Dame Pants

Camouflage Belt Dame Pants

NOK431.80 NOK580.90

Printed Elastics Flared Pants

Printed Elastics Flared Pants

NOK163.30 NOK215.90

Dameklær, Bottoms, Bukser

KVINNEBUKSER: JEGGING, SKINNY, CROPPED & MER Start stilen din fra bunnen av med MereMall damebukser. Uansett hvilken favorittpassform og stil du kan ha, har vi det beste utvalget av underdeler for å lage alle antrekk du kan tenke deg. Fra den tettsittende klassiske jegging hele veien til brede benbukser, gjør vi hver eneste tenkelige passform slik at du alltid har et utseende du elsker fra morgen til kveld. Gå med et sofistikert utseende i flare buksen for jobb, og bytt deretter til den super-trendy beskårne buksen for alle planene etter arbeid. Skinny bukser, Tomgirl bukser, bootcut bukser og mer - vi lager dem alle i de beste materialene og med de beste designdetaljene for å skape et utseende du ikke vil slutte å tenke på.
Mange av kvinnebuksene våre er designet rett fra jeansjakkene våre, slik at du får den samme flotte passformen og stilen du allerede er vant til. Skinny bukser, Tomgirl bukser, kick bootcut bukser, brede bukser og beskårne bukser følger samme stil som jeanskolleksjonen vår, slik at du får en pålitelig passform du kan stole på. Disse kvinnebuksene er laget av stoffer som khaki, corduroy, Tencel, bomull og mer, alle designet for å tjene seriøs stil og føles bra uansett hvor du bruker dem. Se etter lyse fargetoner, nøytrale khakitoner, dristige farger og mer for å lage dagens antrekk.
Enten du trenger et par khaki-bukser til jobben, vil oppdatere utseendet ditt med sommerstiler som beskårne bukser eller bare vil gi jeansen en pause, hele linjen med MereMall-damesbukser sørger for at du er i gode hender for alle begivenhet. Og når du har fått et nytt par bukser du føler deg bra med, kan du sjekke ut hele kolleksjonen med dameskjorter for å lage det perfekte antrekket ditt for kaffedater, arbeidsutflukter, henging med venner, turer til stranden og mer. Bruk jeggings med påsatte tanktopper for en enkel vårstil, eller prøv en bred benbukse med skjorte med knapp ned. Beskjærte bukser ser bra ut med en crop top, og Tomgirl-buksene føles bra med en innstoppet bluse.
Alle våre bukser for kvinner gjør det enklere enn noensinne å kle på dagen (og natten), så sjekk hele sortimentet av damebunner som jeans, bukser, shorts, skjørt og mer for å finne ditt nyeste tilskudd. Følg alle favoritttrendene dine med nye silhuetter, farger, utskrifter og detaljer med MereMall, og avrund deretter utseendet med dametilbehør som skjerf, smykker, hatter, vesker, hårtilbehør, belter og mer. Gjør hver dag din med litt hjelp fra MereMall.
Damebukser for alle utseende og anledninger Oppdater den kule været garderoben din med rimelige damesbukser fra MereMall, hvor du finner et stort utvalg av slitasje-til-arbeid-karrierebukser, behagelig hjemmebukse, uformelle bunner og alt i mellom. Handle bukser som vil se fantastiske ut med casual antrekk. Vi har capris, beskårte ankelbukser, bukser, bukser og leggings som er perfekte for ethvert utseende.