ajaxLoader

Dameklær, Kjoler, Casual kjoler

CASUAL KJOLER FOR KVINNER Det er ikke noe som heter for mange kjoler i skapet ditt. Så når du er klar til å øke kjolespillet ditt, må du sørge for at du ser best ut med kvinners casual kjoler fra MereMall! Casual kjoler for kvinner er det perfekte tilskuddet til din daglige garderobe. Ikke bare kan du angi tonen i antrekket med forskjellige sko og tilbehør, men du finner endeløse alternativer som passer til enhver anledning.
Skjortekjoler Komfort og stil går hånd i hånd med uformelle skjortekjoler. Som et dobbelt-mote element, skjortekjoler gjør det enkelt å ha på seg alene eller parre det med et stilig par bukser. Hvis du elsker utseendet og følelsen av denim, kan du kle deg en denimskjortekjole med fargerike sko for å legge til en farge. Du kan også oppdatere utseendet til en skjortekjole med knapp ned og belte eller svart skulderveske. Og hvis det er lange kjoler, forbedrer du utseendet ditt med sandaler med hæl. Når det gjelder lengde, farge og stil - valget er ditt!
Maxikjoler Imponerende stil er din med en lett å bruke maxikjole. Du vil glede deg over kjolens flytende natur på de varme dagene mens beina forblir kule under det myke stoffet. Og mens maxikjoler er et godt valg for de uformelle dagene, opprettholder det et høyt beskjedenhetsnivå for å passe til formelle anledninger. Enten du trenger en kort ermekjole eller foretrekker å gå ermeløs, finnes det en rekke alternativer som passer din smak.
Skjede Kjoler Med en formtilpasset silhuett er skjede kjoler ideelle for de med litt mer kurve for å markere proporsjonene. Ikke bare er denne typen kjoler flott for de uformelle dagene, men du kan enkelt legge til tilbehør for å fullføre ensemblet ditt for et cocktailparty eller en formell begivenhet. Velg mellom en kort eller knelang skjede kjole for å holde deg kult og behagelig hele dagen!
Skiftkjoler Si hei til uimotståelig stil med en knelengde eller kort skiftkjole. Mens en skiftkjole er lik stil med en skjede kjole, er en skift kjole mindre montert enn en skjede kjole. Enten du trenger et antrekk å bruke på et cocktailparty eller til stranden, er en skiftkjole et godt valg for enhver anledning. Vis frem din stil for mote med en trendy gul, lilla eller rød kjole sammen med stilige damesandaler. Og hvis du ikke vil nøye deg med bare en farge, ikke bekymre deg! Vårt brede sortiment gir deg uendelige mønstre, design og flerfargede alternativer for å hjelpe deg med å fullføre utseendet ditt!
Vår samling av uformelle kjoler for kvinner inkluderer for øyeblikket must-haves som løpebånd-kjoler, tiered babydoll-stiler, knapper foran, kjoler med puffermer og mini-kjoler i luftige stoffer som bomull og linblandinger. Hvis du foretrekker en tilpasset form, kan du velge en enkel stil som en jersey-t-skjortekjole eller ribbet tankkjole (bare legg til joggesko eller flate sandaler!). Utskrifter som striper, ditsy blomstertrykk, gingham, denim og slipsfarge legger også til den avslappede stemningen. Jo mindre strukturert kjolen er, jo mer uformell føles den. Fasjonabelt unfussy? Det er deg.