ajaxLoader
A-line Miniskjørt For Kvinner

A-line Miniskjørt For Kvinner

NOK183.20 NOK242.90

Blomsterskjørt For Kvinner

Blomsterskjørt For Kvinner

NOK252.80 NOK338.00

Dameklær, Bottoms, Skjørt

KVINNESKJORTER Ønsker du å legge til litt femininitet i hver dag? Du trenger ikke se lenger, for vi har skjørtene som flørter med stil og komfort. MereMall skjørtkolleksjon for kvinner har en rekke skjørtstiler som er perfekte for enhver anledning. Enten du leter etter et skjørt til kontoret eller helgen, er vi sikre på at du finner noe som passer din livsstil.
Hvis du leter etter et skjørt å ha på kontoret, kan du prøve en av våre blyantskjørt eller midiskjørt som kommer i en rekke stoffer og farger. Den elegante silhuetten passer perfekt sammen med en bluse og cardigan og et par pumper. Leter du etter noe å ha på i helgen for brunsj med jentene? Ta en titt på vårt utvalg av maxiskjørt som har en flytende silhuett og par perfekt sammen med en elegant t-skjorte eller topp og et par joggesko. Vi tilbyr også ullblandede stiler slik at du kan holde deg varm i de kaldere månedene og blussede skjørt når du vil legge til en dose mote i utseendet ditt.
Miniskjørt slutter hvor som helst over kneet. De er kjempesøte og flørtende og vil ærlig talt jobbe for de fleste anledninger, lagre et arbeidsmiljø eller formelle anledninger. For begivenheter på dagtid vil et strukturert miniskjørt se best ut. Avhengig av vær og årstid, vil de se like bra ut med en topp foran eller en beskåret genser. Du kan også gå for mer kontrast i antrekket ditt ved å parre det med en overdimensjonert jakke også. For en kveldsversjon er bodycon miniskjørt veldig populære. Mer formtilpasset og tettsittende, de passer godt sammen med påsatte bodyer og andre stiler som passer for klubbklær.
Midiskjørt midiskjørt. Disse skjørtene har mye volum og føles veldig koselige og prinsesselignende. De minner oss om mange puddelskjørt på 50-tallet! For en moderne versjon, kompenser den fulle silhuetten med en dempet farge. En nøytral beige eller til og med en mørkere juvelton kan være veldig allsidig. Vi elsker hvordan moteredaktører kobler et midiskjørt med turtleneck-topp for et enkelt, elegant utseende. Hvis du foretrekker en mer strømlinjeformet silhuett, er det ribbestrikkede midiskjørt, blyantskjørt og omslagsskjørt i midilengde. Disse kan også utformes på en rekke måter. På grunn av sin slanke form kan et kullgrå ribbet midiskjørt gå fra kontoret til happy hour på kort tid. Men hvis du velger noe litt mer der ute, som et blyantskjørt i imitert skinn med rutete pynt, vil det være best å lagre det i ettertid.
Maxiskjørt er gulvbeitingene vi vet at dere alle elsker. De aktuelle alternativene om sommeren gjøres vanligvis i blomstertrykk og er laget av et lett, luftig stoff som chiffon. De er veldig romantiske og kanaliserer seriøse boho-vibber. De ser nydelige bølgende i brisen til enhver brunchtid. For et formelt alternativ, prøv noe med et mer drapert stoff som metallplisseringer eller et volangskjørt. Selv et enkelt svart maxiskjørt kan øke varmen med en lårhøy spalte. Så slutt å skjørt rundt og sjekk ut skjørtutvalget vårt nå!
Dameskjørt på MereMall er et must-have for garderoben din, og med alle stilene, fargene, størrelsene og stoffene vi tilbyr, er du sikker på at du lett kan finne et skjørt som passer til humør eller stil.