ajaxLoader

Herreklær, Yttertøy, Trenchcoats

TRANSJAKKER En symbol eleganse, trenchcoat er igjen i rampelyset. Mye mer enn en regnfrakk, det er en perfekt morgen til kveldsjakke i enten mer tradisjonelle toner av beige og militærgrønn, eller tolket på nytt med lyse farger eller i tekniske og gjennomsiktige stoffer. Med eller uten originale detaljer og i mange forskjellige lengder, forblir den klassiske sjarmen intakt.
Er det en trenchcoat i MereMall 2021? Ja, stilen går alltid bra når vinteren kommer. Det kalde været er den perfekte årstiden for å legge på trenchcoat for menn med pelskrage. I tillegg er det enkelt å legge den på med hvilken som helst kleskode fordi den vil se bra ut med både uformelle og formelle klær. Trenden øker igjen.
Hvordan bruke en trenchcoat menn? Mange mennesker vil si å ikke bruke den med uformell antrekk. Jeg tror det er galt fordi det er en stil som ligner på en skinnjakke, men litt lenger. Du kan legge dette stykket over en hvilken som helst uformell og formell kleskode, men sørg for at fargekombinasjonen er god.
Hvor mange stiler er det? Den er tilgjengelig i dobbeltbrystet, enkeltbrystet, slank passform, hette, pels og ubehagelig som holder deg både stilig og varm. det er den ultimate garderobestiften som aldri går av moten!
Hvordan knytter du et grøftebånd? Belte er nødvendig å binde, og uten det vil kappen se boksete eller bare rart ut. Hvis du vil vite hvordan du skal binde kappen eller beltet, er det to måter.
For å binde beltet i lukket stil, bare skyv det rundt livet og spenne det. Du kan ganske enkelt spenne den bak hvis du foretrekker den i åpen stil.
Kan du forkorte en trenchcoat? De fleste grøfter kan forkortes, men jeg vil ikke anbefale det. Prosessen er ganske kostbar og kan resultere i at kappen mister form eller en sømåpning. Vi fraråder det virkelig. Stilen gjør kappen til det den er for øyeblikket.
Er trenchcoat egnet for våren? Ja, det er mulig å bruke bomull eller super lette trenchcoats selv om våren og sommeren. Det er ikke en god ide å bruke dem når temperaturen blir for varm, fordi det faktiske formålet med en lang frakk er å holde deg varm.