ajaxLoader

Dameklær, Kjoler, Maxi kjoler

Bla gjennom den ultimate garderobestiften med maxikjoler fra MereMall. Utforsk den elegante samlingen av maxikjoler i fantastiske farger, trykk og stiler.
Som en allsidig favoritt, kan sommerens maxikjoler kombineres med en sofistikert hæl - perfekt for en natt i byen, eller en sandal for et mer avslappet utseende. Våre lange maxikjoler er den allsidige, elegante stiften du trenger, fra dristige, solide farger og livlige blomsterutskrifter, til striper, abstrakte trykk og sofistikerte skjerfstiler. Velg fra den omfattende samlingen vår som inkluderer:
Stellar Styles. Vår klassiske maxikjole kommer i et stort utvalg av stiler som inkluderer korte ermer, maxikjoler med ermer, stroppeløs, V-hals, hi-low, sundress, off-the-shoulder og halter stiler. Velg mellom detaljerte utskrifter og dristige solide farger.
Chic Classics. Workweek chic gjort enkelt. Vakre raffinerte strikker og skarpe bomullsblazere møter ultramoderne detaljer som sølvfargede knapper, skarpe prinsessesømmer og slanke klafflommer. Med alle fargene du ønsker fra klassisk til iøynefallende, gjør disse essensielle jakkene dine 9 til 5 mye penere.
Utvidede størrelser Fremhev din fantastiske silhuett med våre smigrende og uformelle maxikjoler i utvidede størrelser opp til størrelse 20. Fra loddrette trykk og kjæreste utringninger, til figurforbedrende imperiumsilhuetter, har vi de allsidige maxistilene designet for å smigre alle figurer med petite maxikjoler og høye maxikjoler.
Utforsk hele kolleksjonen vår av kvinnekjoler, med klassisk utseende for arbeid, til stiler som er perfekte for en kveld ute. MereMall har også alle de sofistikerte damerblusene, genserne, stridsvognene og koftene for enhver anledning. Fullfør ditt uttalelsesfremmende utseende med et elegant par sko og fasjonabelt tilbehør, inkludert de nyeste smykkene og håndveskene. Bla gjennom MereMall online i dag.