ajaxLoader
Vanlig Rundhalset Genser For Menn

Vanlig Rundhalset Genser For Menn

NOK411.90 NOK553.90

Herreklær, Tops, Gensere

MENNES GENSER En menns genser er et tidløst tillegg til enhver garderobe, og gir stilig raffinement til utseendet ditt når været blir kaldt. De mange forskjellige genserstilene gir et unikt utseende som samsvarer med din personlige stil og motefølelse.
Når en kulde treffer luften, er det på tide å gjøre klar til gensersesongen. Enten du leter etter et uformelt eller oppgradert alternativ, bruk følgende informasjon for å bedre bestemme hvilken genser som passer for deg.
Genserstiler Hver genserstil har sin egen personlighet og spesielle utseende som gir antrekket ditt et løft. Alle er allsidige på sin egen måte, og vil helt sikkert finne sin plass i din daglige garderobe.
Crewneck Crewneck-genseren er sannsynligvis den mest populære herregenseren der ute. Den har en enkel genserdesign med en avrundet halsringning. Du kan enkelt legge en genser med crewneck over en skjorte med krage.
V-hals En annen populær genser er V-hals genser. Hovedforskjellen mellom en genser med crewneck og en genser med V-hals er ikke overraskende halsen. Mens alternativet med crewneck har en avrundet hals, har V-halsen en dypere kuttet halsringning i form av en "V". Gensere med V-hals kan også kobles sammen med en krage-skjorte, og kan til og med huse en skjorte og slips for et forhøyet ensemble.
Høyhalset genser Denne genseren har en utringning som dekker de fleste, om ikke alle, brukerens nakker. Denne designen gjør at collegegensere er litt mer uformell, og de kan enkelt kombineres med jeans eller khaki-bukser. For å heve utseendet, bruk turtleneck under en blazer.
Sjal krage En trendstil, denne typen genser har en rullet utringning som danner en V-halsform, men dekker ikke halsen så mye som turtleneck-stilen. En sjal-krage genser kan også ha brytere eller knapper som kan være funksjonelle eller bare for stilformål.
Cardigans Den klassiske kofta har en åpen front som kan festes med knapper eller brytere. Dette gjør dem perfekte for lagdeling med en kjoleskjorte og slips.
Kvartals- eller halvglidelås En moderne, mer atletisk stil med høy krage. Disse genserstilene er igjen ideelle for lagdeling med en krage skjorte under.
Uansett din favoritt type genser for menn, har MereMall et bredt utvalg som passer din smak og stil. Handle nå!