ajaxLoader

Dameklær, Kjoler, Bodycon kjoler

Bodycon kjoler Fremhev silhuetten din og vis frem din feminine figur med vår samling av bodycon-kjoler. Denne mangfoldige samlingen har iøynefallende aksenter som blonder, ermer, asymmetriske hemlines, kjære halser og mer, slik at du kan finne den perfekte kjolen som passer din personlige stil.
Du ser sjarmerende ut på en helgebrunsj i en cami-strikket kjole med slips. En knelang bodycon-kjole med korte ermer er et elegant valg for kontoret. Du kan parre den med en blazer til morgenmøter og bruke den alene til drinker etter jobb. Rynkefrie stoffer laget av en polyester / spandex-blanding er ideelle for reiser. Kast en av disse stilige kjolene i kofferten din, og du kan bytte til middag så snart du lander uten å måtte stryke eller dampe klærne først. Tre-kvart ermet T-body kjoler er et stilig valg for et cocktailparty.
Vi har fasjonable kvinnekjoler for hver sesong og anledning. Hold deg varm i stil på høytidsfest i en langermet bodycon-kjole eller genserkjole. Ermeløse kjoler med livlige blomstertrykk og heklede detaljer passer perfekt inn på en tropisk ferie. T-skjortekjoler i bomull med rund hals er et søtt valg for å løpe ærend eller møte en kjæreste for kaffe. Fra uformelle utflukter til formelle arrangementer, du er sikker på at du finner den perfekte kjolen når du handler vår fulle kjolekolleksjon.
Vårtrender for Club & Bodycon kjoler Forsterk kvelden og klubbantrekk med de nyeste vårtrendene innen klubb- og bodycon-kjoler. MereMall har sexy og stilige trender som korte hemser, utskjæringer, rene paneler, stupende utringninger og mye mer! Bodycon-kjoler har en karakteristisk kurvekramende silhuett som smigrer figuren din. Tette kjoler har mini-lengde silhuetter og kommer med forskjellige detaljer som rynking, viklefronter og sidespalter. En tilpasset kjole er et perfekt valg for utdrikningshelger, GNO og date nightssequin kjoler som skinner med luksus. Gå ut i klubbkjoler som har flatterende utringninger som en off-shoulder, kjæreste og sexy en-shoulder necklines som løfter utseendet ditt. Bodycon-kjoler handler om å gjøre en dristig uttalelse, så velg en som gir stor sultlig appell til dine sexy natt-ut, club og fest antrekk i vår.
Hva er en bodycon kjole? Bodycon-kjoler kan være kroppskonturerende og er laget med stoffer som skaper en utjevnende effekt for å smigre figuren din. De har vanligvis enten en minilengdesilhouette eller en midtlengs kant. MereMall bodycons har stilige detaljer som ermeløse bodices, stupende utringninger, stroppete åpne rygg, rynkete detaljer og asymmetriske hemlines. Hvis du leter etter en kjole som viser kurvene dine og gir en tett passform, kan du utforske uformelle til formelle bodycon-kjoler for et forlovelsesfestantrekk til en bursdagskjole og / eller bryllupsgjestekjoler til festklær.
Hva er en klubbkjole? En klubbkjole har vanligvis en mini-lengde silhuett med en kurveklemmende passform. De kan ha grunnleggende design med en uformell stemning i rene lange ermer eller kaste utringningsklubbkjoler til å ha sexy og morsomme detaljer som ermeløse bodices, stroppete eller åpne rygg og sultne frontriss. Å legge til stilettoer og frynser øreringer skaper et stift klubbutseende for å komme deg foran linjen eller fange oppmerksomhet på en fest. Klubbkjoler med utskjæringer eller rene paneler gir perfekt Vegas-utseende og utdrikningslag. Stun i en av MereMall fantastiske klubbkjoler for å vise en sexy stemning og føle deg trygg.