ajaxLoader
Løs Frakk Med Hette For Kvinner

Løs Frakk Med Hette For Kvinner

NOK680.30 NOK918.90

Lang Frakk For Kvinner

Lang Frakk For Kvinner

NOK401.90 NOK541.10

Dameklær, Yttertøy, Frakker

Vinterfrakker for kvinner Med høst i full gang er det bare et spørsmål om tid til temperaturen synker og behovet for en varm vinterfrakk blir tydelig. La MereMall hjelpe deg med alle dine vinterfrakkebehov, slik at du kan si farvel til høstjakkene for kvinnene og begynne å si hei til de koselige, men holdbare vinterfrakkene for kvinner. Med vårt brede utvalg av vinterfrakker, kan du velge mellom lange dunfrakker, pufferjakker, vinterparkas for kvinner og mer! Vi har til og med vinterfrakker for kvinner i et bredt spekter av størrelser, noe som betyr at alle fra petite størrelser til pluss størrelse vinterfrakker til høye størrelser kan samles i stil.
Vinterfrakker for kvinner: Når du trenger noe mer dressier, kan du prøve en av kvinnens ullfrakker. Velg mellom en rekke lengder, fra veksellakker til ullparkasene våre. Disse enkle, men elegante strøkene er laget av en sterk ullblanding som tåler vinteren etter vinteren, med et jevnt fôr som gjør det enkelt å ta av og på. A-line-alternativet er et søtt alternativ til den mer standard bilfrakken, med en leken silhuett formet i en rik ullblanding. Alle våre ullfrakker er tilgjengelige i en rekke dype farger for et varmt, høstlig utseende.
Kvinner dunfrakker: Hvis du bor på et sted som har en mild vinter, eller leter etter et lettere frakkalternativ, er dunjakkene våre for kvinner noe for deg. Våre dunjakkekvinner elsker på grunn av det lettere skallmaterialet og varmen det gir. For ikke å nevne, vår pufferjakke for kvinner tilbyr null bulk, noe som gjør det enkelt å kaste over din favoritt kashmirgenser når du går ut av døren. Hvis du elsker vinterfrakker med hette for kvinner, har denne kolleksjonen mye å tilby. Du kan velge frakker og jakker med pels, avtagbare hetter eller til og med hetter som er justerbare! Våre vatterte jakkekvinner elsker når det gjelder en varm frakk som kan få dem gjennom vintermånedene fremover. Handle våre vatterte frakker for kvinner, og du vil ikke angre på at du valgte en frakk som virkelig har alt, og hvis du er heldig, kan du til og med finne kvinners pufferfrakker til salgs.
Lange vinterfrakker til kvinner: Hvis du bor et sted som Wisconsin, kan lange vinterfrakker gjøre livet litt bedre på de kaldeste dagene. Lange vinterfrakker for kvinner kan holde deg varm mens du løper ærend eller tar barna til bussholdeplassen på kald vintermorgen. En av våre favoritt lange jakker for kvinner er parka. Den dypeste frysen er ingen kamp for våre vinterparkas for kvinner. Våre parkas er isolert for å gi varme på de kaldeste dagene, og etterlater ingen detaljer, fra en justerbar hette, innvendig snøring og forseglede sømmer for å holde fuktigheten ute. Velg vår lange, svarte jakke dame parka for en varm, behagelig og nøytral damekåpe som virkelig passer til enhver stil. Denne svarte kåpen kvinner trenger virkelig som deres favoritt vinterkåpe.
Unnslippe den kalde luften med MereMall damekåpe kolleksjon. Vi har dekket deg om du prøver å overleve en hard vinter i Wisconsin til en kjølig natt i California. Fra våre varme beste vinterfrakker til lette jakker, har vi frakker for alle temperaturer. Du kan til og med sjekke ut forskjellige strøk som kommer i korte til lange frakkestiler eller fra uformelle strøk til dressy strøk, alternativene dine er uendelige med å finne den perfekte damekåpen for deg.