ajaxLoader
Tynn Genser For Kvinner

Tynn Genser For Kvinner

NOK421.80 NOK568.10

Hule Singel Løs Topp For Damer

Hule Singel Løs Topp For Damer

NOK342.30 NOK460.20

Dameklær, Tops, Strikkevarer

KVINNESTRIK Fra åpne strikker og ermeløse stiler til plysjalternativer for den kalde årstiden, strikkevarer for kvinner er en garderobe. I bærbare, men feminine silhuetter, viser vårt utvalg av strikkede topper, kjoler og gensere luksuriøse garn og vev. I enten pulserende farger eller mykere dempede fargepaletter, vil strikkene våre hjelpe deg med å navigere i hvilken som helst kleskode med letthet og stil. For friske nye former, delikate detaljer og rike teksturer, trenger du ikke se lenger enn vår samling av designerstrikkeprodukter for kvinner.
Taktilt og isolerende, vårt mangfoldige utvalg av strikkevarer for kvinner er designet for denne sesongen og den neste. Fra kashmir til bomull er hvert stykke laget av et koselig, langvarig materiale. Fra collegegensere til strikkede topper, vår kolleksjon spenner over en rekke tidløse stiler og nyanser, inkludert mørkegrønn, oransje, beige og svart. For arbeidsuken, fullfør utseendet ditt med skjørt eller bukser, og for en avslappet tilnærming, bla gjennom helgenredigeringen for uformelle skiller ... og for alt i mellom? Besøk vår nye ankomst.
Våre strikkevarer for kvinner er både koselige og stilige. Krølle deg opp på sofaen i koselige strikkevarer, eller kle deg for å imponere i en slank ribbet V-hals. Våre teksturerte ullstoffer er av høyeste kvalitet og holder deg varm når det er kjølig ute. Ta en titt på premium cashmere og merino stiler for ekstra koselig chic.
Lett deg inn i vintermånedene med vår redigering av strikkevarer for kvinner. Enten du pakker inn hjemme, eller ønsker å øke komfortpoengene dine mens du er på farten, er vårt utvalg her for å holde deg varm og se stilig ut døgnet rundt. Våre strikkede cardigans for kvinner er et must-ha denne sesongen - bruk din med jeans og en vanlig topp for et uanstrengt elegant utseende. Vi har også klumpete og lette strikkede gensere som serverer alle stifter - tenk på alt fra V-hals til polohals, skilpaddehals og mer.