ajaxLoader
Løs Glidelås Standard Damejakke

Løs Glidelås Standard Damejakke

NOK421.80 NOK568.10

Dameklær, Yttertøy, Jakker

Jakker til kvinner Dress opp din uformelle antrekk med jakker og blazere som kommer i en rekke stiler. Fra bomberjakker og jeansjakker til skinnjakker og motojakker, alternativene for å koordinere det perfekte antrekket er ubegrensede! Enten du kler deg på jobb eller en avslappet dag med avslapning, finner du den perfekte blazeren eller jakken som passer til utseendet ditt.
Slå den ideelle balansen mellom avslappet kjølig og ultra chic med en bomberjakke. Med sitt slanke, tilpassede utseende kan denne jakken brukes alene eller som et lagdelte stykke. En bomberjakke i skinn passer også utrolig godt sammen med jeans og en knapp-opp eller t-skjorte. Funksjoner som en spiss krage, klafflommer med knappelukking og en beskåret kant gir bomberjakken ekstra fasjonable.
På jakt etter en uformell blazer til arbeidsuken din? Du finner alt fra trekvart ermerblazere og dobbeltbrystede blazere til blazere med glidelås og beskjærte blazere for å øke rotasjonen av profesjonell antrekk. Koble blazeren med favorittblusene og skjørtene eller en kjole for å knytte hele looken sammen.
Ingenting krever oppmerksomhet som en militærjakke. En volang foran gir en feminin berøring til den militære stilen, mens dekorative verktøyknapper og en åpen front gir den en mot-frem kant. Match jakken med jeans eller kunstlærbukser for en virkelig fantastisk kombinasjon!
Trenger du en jakke som utfyller din aktive slitasje? Uansett årstid, vil du oppdage et bredt utvalg av jakker som passer til resten av treningstøyet ditt. Alternativer som langermede hettegensere med glidelås og vanntette jakker er perfekte under de regnfulle dagene du fremdeles vil løpe eller varme opp ute. Du finner også stilige, lette jakker for varmere vårvær - for eksempel løpejakker og vindjakker.
Hvis du leter etter noe mer stilig, tilbyr vi et utvalg bomberjakker, jeansjakker og mer, alt designet for å bringe deg dit du trenger å gå i stil. Vi tilbyr også jakker og strøk med UV-beskyttelse for å beskytte mot solens stråler. For å sminke deg ser du litt mer ut, velg fra et utvalg av blazere designet for å komme deg dit du trenger å gå i stil. Handle utvalget av yttertøy og blazere for kvinner i dag.