ajaxLoader
Kvinner Loose Plain Faux Fur Coat

Kvinner Loose Plain Faux Fur Coat

NOK879.20 NOK1,190.20

Slim Pu-jakke For Kvinner

Slim Pu-jakke For Kvinner

NOK561.00 NOK757.00

Ladylike Tykk Lang Erme Fuskepels

Ladylike Tykk Lang Erme Fuskepels

NOK1,028.30 NOK1,393.30

Dameklær, Yttertøy, Fuskepelsfrakker

FAUX PELSKÅP Hvem vil ikke fylle antrekket med fuzzy og koselige fuskepels? Vi har en kvinners fuskepelsredigering som garantert vil leve opp til de furreste fantasiene dine. Fra rufsete til teddy-fuskepelsjakker i forskjellige stiler og størrelser, vil du innstille deg på din indre samtale. Gå i panterstil med en edgy svart fuskepels som frigjør din mystiske dårlige gal-stemning. Vær den klassiske og morsomme jenta ved siden av når du går ut i en lang fuskepels som er hjertesmelter. Uansett humør eller stil du går etter, har vi den perfekte pelsen.
FAUX PELSJAKKER & JAKKER Svart, hvit, varmrosa - en fuskepels er den perfekte måten å uttale seg på. Vinteren trenger ikke å være blid, du kan være koselig mens du holder den uklar i lange og korte falske pelsverk. Denne sesongen, hvorfor ikke prøve faux mink, blandet pelsverk eller en pelsforet sykkeljakke?
Når været blir kjølig, er det ingen bedre måte å holde varmen på enn en pels med det fantastiske faux-utseendet. En fuskepels ser ut og føles som den virkelige tingen, men det er halve prisen for en leopardpels, og ingen trenger å vite forskjellen, bortsett fra deg. De kommer i en rekke stiler og farger, inkludert en langermet raggete, en langermet pels eller jakke, en imitert pelsvest, en falsk pelsjakke.
Fuskepels er en kunstig eller falsk pels laget med absolutt ingen animalske produkter. Den er spesielt laget for aksentbekledning på kvinners frakker, jakker, i fôr av hansker, hatter og hettefrakker. Fuskepels brukes i fuskepelsjakker og en fuskepels i en hvilken som helst lengde for å trimme rundt kragen eller på mansjetten til en lang erme eller som fôr i en hettejakke. Det gir en ekstravagant aksent.
Fuskepels er laget av en blanding av akryl og syntetiske fibre som ligner pels, men er mye billigere og skader ingen dyr når den lages. En morsom morsom pelskrage gjør hele forskjellen i stilen din.
Ser falsk pels ekte ut? En frakk, parka, jakke, fuskepelsjakke eller vest med imitert pelsdressing vil se ut som den originale dyrepelsen, men fuskepelsen gir et snev av klasse til det vanlige antrekket. De siste årene har fuskepels på en jakke ført til hundrevis av fuskepelsdesign.
Skinnjakker og andre jakker med fuskepynt dukket opp først på 1950-tallet da dyrerettighetsaktivister kunngjorde at de støttet og foretrukket hettejakke med fuskepels framfor tradisjonelle dyrehudfrakker. Den nye fuskepelsen, en pels med krage, ble en suksess, og hver kvinne kan nå ha en fuskepels!