ajaxLoader
Slank Skjorte For Menn

Slank Skjorte For Menn

NOK372.10 NOK499.90

Print Menns Skjorte

Print Menns Skjorte

NOK342.30 NOK460.20

Lapel Cotton Shirt For Menn

Lapel Cotton Shirt For Menn

NOK262.80 NOK352.20

Stripe Slim Skjorte For Menn

Stripe Slim Skjorte For Menn

NOK411.90 NOK553.90

Herreklær, Tops, Skjorter

MENNES SKJORTER Topp noen av antrekkene dine med en behagelig, stilig og allsidig herreskjorte! Fra myke, avslappede t-skjorter til sofistikerte kjoleskjorter, kan topper for menn gi enestående appell til noen av dine daglige antrekkvalg.
Med så mange herreskjorteralternativer der ute, kan det være best å starte med å finne ut størrelsen på skjorten du trenger. Dette gjør at du kan ha den informasjonen du trenger, slik at du kan være trygg på at du velger den størrelsen som passer best for deg. Ved å bruke følgende informasjon, bør du være i stand til raskt og nøyaktig å oppdage hvilken størrelse som passer for deg, enten du kler deg opp eller ned.
De fleste kjoleskjorter selges etter nakkestørrelse og ermelengde. Ermelengde bestemmer skjortens totale lengde for å sikre en riktig og behagelig passform. Dressskjorter som bare selges etter nakkestørrelse er designet proporsjonalt med forholdet mellom ermet og kroppen. Se etter ytterligere størrelsesinformasjon på produktsiden for spesifikke ermelengder for spesifikke stiler
En skarp skjorte til herre kan lette utseendet ditt. Uansett om skjorten din er i en ensfarget farge eller har et tidløst mønster, kan den tilby upåklagelig stil som er ideell for arbeid, bryllup eller enhver formell begivenhet. Med lettstelt stoff uten jern, er dagens kjoleskjorter enda enklere å rengjøre, vedlikeholde og holde seg friske, slitasje etter slitasje. Og de kommer også i passer fra ekstra slank til vanlig, så en perfekt skjorte for kroppstype og personlig stil er lett å finne.
For et litt mer avslappet utseende gir skjorter med knapper for menn den klassiske silhuetten av en kjoleskjorte, men et mer uformelt utseende som kan brukes uberørt og til lavmælte begivenheter som nabolagsgriller eller happy hours. Uformelle knapper kommer også i både korte og lange ermer, slik at de kan brukes hele året.
Også i denne kategorien er hawaiiske skjorter, uformelle topper med lyse farger og blomstermønstre. Dette er flotte sommertopper som gir et sprut til noen av antrekkene dine.