ajaxLoader

Dameklær, Bottoms

BUNN FOR KVINNER MereMall har en samling av kvinneskjørt, bukser og mer som vil gjøre deg klar for hva som helst. Har du en varm date denne fredagskvelden? Se ikke lenger enn et par tynne bukser og en festtopp. Vil du samle opp garderoben din på hverdag? Koble våre fagmessig skreddersydde kjolebukser eller blyantskjørt med en Portofino eller knapp ned og hæler for et sofistikert utseende som får deg til å gå inn på kontoret med tillit.
Dameskjørt & skorts Skjørt og skjorter for kvinner er flotte garderobealternativer som er både smigrende og dressy. Du finner garderoben din i en rekke størrelser og stiler, inkludert maxi-skjørt i pluss størrelse og petite skjørt for kvinner. Enten du ønsker en uformell, formell eller rutete stil, gir midiskjørt en feminin silhuett i utseendet ditt! Når du er sammenkoblet med en knytt ned skjorte, vil du elske den komplementære passformen og den flatterende silhuetten som et midiskjørt skaper.
Dameshorts Ingen sommergarderobe er komplett uten flotte kvinners shorts. Fra jean shorts og cargo shorts til bermuda shorts og casual pull-on bunner, MereMall har alle stilene og størrelsene du leter etter for å fylle ut skapet ditt og holde deg kjølig om sommeren. Enten du setter sammen et sett antrekk for en weekendferie eller ser etter det mest komfortable utstyret du kan bruke til treningsstudioet for den daglige treningen, finner du akkurat det rette dameshortset i stilene du elsker.
Women's Jeans Denim er et must i enhver fashionistas garderobe. Med endeløse stiler som skinny jeans, bootcut jeans og til og med wide-jeans, er det ingen slutt på de flotte alternativene som er tilgjengelige. Jeans kommer også i et bredt utvalg av utførelser som ubehagelige, falmede og kinnskjegg. Disse forskjellige finishene gir jeansen ekstra appell for enda mer personlighet. For ikke å nevne, er denimbunner tilgjengelig i et stort utvalg av farger. Hver farge er representert, fra svart til hvitt og alt imellom!
Hvordan henge kvinners kjolebukser? Når du henger kjolebukser for kvinner, vil du unngå rynker (og en tur til renseriet). Det er to alternativer for å henge kjolebuksene dine. 1) Hvis du har en henger med klips eller en klemme, la buksene henge rett i skapet uten å måtte brettes. Bare vær sikker på at klipsene ikke skader linningen. 2) Et annet alternativ er med en standard henger. Brett buksene i to loddrett, og draper deretter buksene over stangen på hengeren.
Hvilken bunn skal du ha med en denimjakke? Når du styler en denimjakke, er alternativene dine ganske uendelige. Fra et par høy midjeans for en denim på denim look, til joggere eller et uformelt midiskjørt, kan du virkelig ikke gå galt. Denim ser vanligvis litt mer uformell ut, så bare sørg for at du har passende sko og tilbehør som passer! Henger med venner? Koble en grafisk tee med svarte rippede jeans og en jeanjakke for en rocker-chic stemning. På vei til en strand? Ta et par shorts med tanktop og denimjakke for et avslappet utseende.