ajaxLoader
Nitter Point Toe Dame Flats

Nitter Point Toe Dame Flats

NOK372.10 NOK499.90

Plain Pointed Toe Dame Flats

Plain Pointed Toe Dame Flats

NOK223.00 NOK296.80

Sko, Damesko, Flate Sko

Women's Flats: Your Must-Have Everyday Shoe Leter du etter noe stilig som vil holde føttene glade fra dag til natt? Våre kvinneleiligheter er svaret. Treff gatene i herreklær-inspirerte oxfords og loafers, eller dra til stranden i våre enkle espadrilles og avslappede tresko. Velg lær eller vevde muldyr som ser like fantastiske ut med jeans og en topp som de gjør med en kjole eller kjolebukse. En garderobe som er viktig, våre sorte leiligheter er pyntet med buer eller prydet med vår elskede logo, slik at du kan vise frem din signaturstil. Eller velg en ballett flat eller mokkasin i lyse og dristige farger for å virkelig la stilpersonligheten din vise.
Finn de beste flate skostilene dine En kjent og komfortabel stil favorisert av kvinner i alle aldre, leiligheter er alt annet enn kjedelig. Hvis du trenger en sko som kan kle seg opp eller ned og overføre uten problemer fra jobb til helgens ærend, er leiligheter ideelle. Leiligheter er også perfekte for reiser, ettersom de kan skli på og av på flyplassen og tar veldig lite plass i kofferten eller vesken. Flatsko til kvinner er tilgjengelige i lær, lin, lerret og en rekke andre materialer, slik at du kan finne en leilighet for hver sesong.
Komfort og mote kombineres når du velger et par leiligheter. Enten du leter etter uformelle flate sko, ballettflate sko eller kjole flate sko, finner du en rekke stilarter som passer til din uformelle og profesjonelle garderobeskift. Vakkert utformede sko i materialer som lær eller semsket par passer godt sammen med alt fra jeans og bukser til sommerkjoler og jeansskjørt.
Leter du etter et par komfortable sko til jobb eller intervju? Nydelige mønstre og solide farger punkterer utseendet til leilighetene dine slik at de skiller seg ut i raffinert stil. En leilighet i loaferstil kan også legge til ekstra polering til ensemblet ditt, spesielt når det er parret med blazere og bukser.
Hvis det er en mer formell sko du vil ha, kan en ankelrem gi skoen din et virkelig elegant utseende som er perfekt med kjoler og skjørt. I løpet av høst- og vintermånedene kan du ta på deg et par ensfargede eller mønstrede strømpebukser som virkelig vil spille utseendet til dine sofistikerte leiligheter!
Hver kvinne trenger et godt par nøytrale leiligheter i garderoben. Enten du går for sorte leiligheter eller naken leiligheter, er disse skoene med alt mulig ideelle for alt fra kontoret til netter til uformelle dager med familien. Du finner de svarte øre loafers kvinner elsker å ha på seg og så mye mer akkurat her i denne samlingen.