ajaxLoader

Sko, Damesko, Prom Sko

Ballsko Det er bare den mest spennende tiden på året - prom! Trinn på feststilen din med et fengende par promsko. Enten du planlegger å danse natten i stiletter eller leiligheter, finn et par drømmesko som komplement til kjolen din.
Løft Prom 2021-stilen din med fantastiske kiler, hæler eller pumper. Designet med krystaller, glitter, strappy-stiler og en rekke fargetoner, vil vårt utvalg av ballsko for kvinner snu hodet hele natten. For å holde deg komfortabel uten å gå på bekostning av den glamorøse stilen din, velg et par prom-leiligheter eller stroppete sandaler. Disse kveldsskoene ble inspirert av de siste prometrendene, så utseendet ditt vil være på punktet fra pre-prom-fotoops helt til etterfesten.
Haute hæler! Avslutt utseendet med et par vakre pumper som fungerer for prom og utover. Hold utseendet slank med spisse tær med smykker i detaljene. Eller prøv sateng-tå-tå-plattformer for et snev av raffinement.
La oss snakke om fasjonable leiligheter! Kombiner komfort og stil på den store natten. Luksuriøse detaljer som rhinestone utsmykninger, sateng finish og ankel stropper kle opp leiligheter for kvelden. Ballerina og d'Orsay-stiler vil se perfekt ut når du ser ut under kjolen din.
En liten gnist kommer langt. Føler deg som en filmstjerne for natten i stilige hæl sandaler. Elsker du edle metaller? Glitter i gull eller bedøvelse i sølv stropper. Føler du deg nervøs? Prøv støvletter og plattformer dekket av rhinestones eller studs for et totalt “It Girl” øyeblikk.
Gå den ut i et par trendy kiler. Mange merker tilbyr edgy stiler i kraftige farger, dyreprint og preget tekstur. Lurer du på hvordan du kan style det? Hold resten av utseendet ditt enkelt når du bruker slikt utmerket tilbehør. Trenger du noe subtilere? La den kantete kileformen skinne med et par nøytrale.
Gjør det til en natt å huske. Handle hele ballutseendet ditt, inkludert den perfekte kjolen, skoene, sminke og mer, på MereMall.