ajaxLoader
Løs Glidelås Standard Damejakke

Løs Glidelås Standard Damejakke

NOK421.80 NOK568.10

Dameklær, Yttertøy

Er været utenfor skummelt? Dameklær på MereMall er herlig. Fra klassiske trenchcoats til koselige puffercoats, vi har alt utseendet du trenger for å holde deg varm og stilig.
Must-Have Kvinner Frakker:
Trenchcoats. Hvordan holder du deg elegant i regnvær? Trenchcoats er must-haves. Trenger du et tidløst utseende? Sportslige nøytrale toner er en film. Hvis du vil gå mer enn beige, kan du dra mot livlige farger og trenchcoats for kvinner.
Lærjakker. Vil du revet opp garderoben din? Skinnjakker for kvinner er bare billetten. En motor- eller bomberjakke vil være din nye bestie. Flagg disse sassy lookene med favoritt-tee og jeans eller lag med en kjole. Husk å koble skinnjakken din med et varmt par støvletter.
Puffer Coats. Leter du etter en ny vinterkåpe for kvinner? Legg til en pufferfrakk i det kalde været. For ekstra varme, sjekk ut hetteformater med imitert pels. Vil du ha et trendig vinterutseende? Velg et alternativ med høy glans for enestående stil. Husk å få nye vinterstøvler for å slå deg sammen med pufferjakken.
Fuskepelsfrakker. Ønsker du å utjevne yttertøyet? Faux-pels strøk er alle raseri akkurat nå. Disse trendige strøkene har fremtredende farger og utskrifter, og det er alle som påvirker dem. Du vil elske den plysj-følelsen og det luksuriøse utseendet på den nye fuskepelsen.
Ull-blandede strøk. Trenger du å oppdatere det grunnleggende? Ullblandede strøk er stifter for skapet ditt. Lag en peacoat med det uformelle utseendet ditt. For mer dressede anledninger, vil du ha en lengre stil. Leter du etter ekstra glamour? Få en ullblanding kappe med et elegant omslagsdesign. Og husk å ha det gøy med farger og mønstre.
Vatterte strøk. Hvilke strøk er perfekte for overgangsvær? Avdekk vatterte strøk for de vanskelige høst- og vårdagene. Du vil elske hvordan de tilfører akkurat den rette mengden varme uten å bli overopphetet. Deres klassiske design gir eleganse til ethvert antrekk fra jeans til kjoler.
Anorak Frakker. Hvordan modiger du elementene i stil? Tote en anorakk på de regnfulle og vindfulle dagene. Disse jakkene med hette har et sporty design og er ideelle for ditt mer uformelle utseende. Bare legg til regnstøvler så er du klar.
Plaid Coats. Leter du etter en mønstret kåpe som alltid er i stil? Ta en titt på rutete strøk for et blikk som alltid er populært. Fra peacoats til maxi coat, gir pledd øyeblikkelig teft til mote-spillelisten din.