ajaxLoader

Dameklær, Aktivtøy, Sports-BH

KVINNES SPORTSBH Vi tar sports-BHer på alvor. Fra design, stil, komfort og funksjon - kvinner fortjener den beste støtten der ute. Derfor har MereMall designet en rekke forskjellige sports-BHer som passer til den typen trening du gjør, og din stilpreferanse også.
LAV IMPAKT SPORTS BH Oppfyll kroppen din og tankene dine med sport med lite innflytelse, som fotturer, yoga, pilates og barre-klasser - perfekt for det følsomme boostet. Men ikke glem, hver strekk, bøyning og pust trenger akkurat den rette støtten. Vår samling av sportslige bh'er med lite innvirkning gir akkurat det ved hjelp av elastiske elastiske materialer som polyester og spandex, som gir deg den bevegelsesfriheten du trenger. I tillegg er alle våre sportslige bh'er med lite innvirkning tilgjengelig i en rekke farger, slik at du kan matche dem til treningsutstyret ditt, eller bruke dem med tillit uten et ekstra lag med klær.
MEDIUM IMPACT SPORTS BRAS HIIT-trening? Dansetime? Eller kanskje en gruppeøvelse er mer din greie? Uansett hvilken trening du gjør, passer våre sportslige bh'er med middels effekt. Finn komforten og stilen som passer for deg, med en rekke myke, elastiske materialer som spandex jacquard og svettefeiende Speedwick for å holde deg kjølig og tørr. Noen mellomstore sports-BHer har også avtagbare pads for ekstra formgivning og en justerbar passform.
SPORTSHÅR MED HØY EFFEKT Utfordre deg selv med en kraftig trening som løping, boksing eller plyometrics, og opplev all den komforten og støtten du trenger med våre sportslige bh'er med høy effekt. Kraftig gjennom ved hjelp av svettetransporterende stoff og tilpass passformen din med justerbare stropper for ekstra dekning og selvtillit.
Å velge riktig sports-BH kan noen ganger være en utfordring. Enten du svetter på treningsstudioet eller går på løp, vil den rette sportsbh'en gi deg all støtten du trenger. På T # WB finner du en stor samling sports-BHer i en rekke design og farger. Se gjennom en rekke sports-BHer som er laget for alt, fra enkle strekninger til treningsøkter med høy intensitet. Bla gjennom sports-BHer med lav innvirkning, middels innvirkning og stor innvirkning. Disse sports-BH-ene kommer i en rekke design, velg mellom stroppy, cross-back, racerback eller mesh. Disse sports-BHene er laget av pustende stoff og holder deg komfortabel mens du gjør yoga, eller til og med hvis du løper ærend. Finn sports-BH'er med polstrede kopper eller avtakbare kopper som gir god dekning for trygg slitasje. Utforsk en stor samling sports-BHer og finn det riktige valget for deg.