ajaxLoader
Lakk Dobbeltbryst Langermet Frakk

Lakk Dobbeltbryst Langermet Frakk

NOK561.00 NOK757.00

Vanlig Glidelås Knapp Vinter Ullfrakk

Vanlig Glidelås Knapp Vinter Ullfrakk

NOK1,058.10 NOK1,744.10

Stativkrage Slank Ullfrakk For Menn

Stativkrage Slank Ullfrakk For Menn

NOK1,028.30 NOK1,393.30

Herreklær, Yttertøy, Ullfrakker

Mens garderobe Essential - ullfrakker
Vinteren er i horisonten, noe som betyr at det er på tide å ta den tøffe avgjørelsen om å kjøpe en ny menns ull stilig kåpe eller holde seg til den gamle. Hvis du har bestemt deg for å kjøpe en ny, er du på rett sted. Men et annet spørsmål oppstår hvilken stil på pelsen som passer deg best fordi det er flere alternativer som peacoat for ull for menn, Trenchcoat for ull for menn og den klassiske langfrakken.
Ullhakk kappejakke med skjerf Stil opp hakkjakkene dine med svarte jeans, skinnende støvler og løft utseendet med et rutete skjerf. Utseendet ser så bra ut når du er på vei ut med venner, på biltur eller handler. Skjerfet vil ikke bare se attraktivt ut, men også beskytte deg mot den kalde vinden, noe som gjør det til et ideelt tilbehør å ha på seg med ull vinterfrakk.
Ulljakke for menn for avslappet vinterstil Når det begynner å bli for kaldt, trenger selv en vinterullkåpe for menn litt lagdeling, hva kan være bedre enn en varm skilpaddehals? Koble den med svart denim, så er du klar. Enten det er vennens bursdagsfest eller dato, er det smarte uformelle utseendet veldig allsidig og passer til nesten alle anledninger. Du vil aldri finne en lang trenchcoat av ull mens den ikke er i trend i vinter- og høstsesongen.
Ull peacoat vinterjakker for menn Formelt utseende Hvis du kunne velge en ting å ha på deg over en dress, bør det være en ullfrakk menn, fordi det er det mest passende undertøyet i en formell setting. Andre alternativer som bomberjakker og skinnjakker ser flott ut, men er upassende å ha på seg en dress. Koble en fin topplakk eller en lang ertekåpe for menn over en velutstyrt dress for et elegant utseende om vinteren. Ikke vær redd for å prøve forskjellige farger som en grå pelsfrakk, brun eller blå menns ulloverfrakk.
hette-ull-kappe Ullfrakk for menn med hette er en annen stil som trender på herremote. Når du snakker om å holde deg varm, koselig og stilig samtidig, så velg alltid en lang frakk menn i hette-stil.
For å avrunde det, er ull herrekåpe til vinter et ideelt valg for sesongen; de allsidige brikkene passer for enhver anledning, enten det er formelt eller uformelt, du kan kle dem opp eller ned avhengig av situasjonen. Du kan også eksperimentere med forskjellige stilarter, og lengde og farge populære alternativer inkluderer ull mens pels knelengde, dobbel breasted peacoat og ull topcoat for menn. Å investere i et par av disse ullfrakkene kan vare i årevis.