ajaxLoader
Skimpy Badetøy For Kvinner

Skimpy Badetøy For Kvinner

NOK411.90 NOK553.90

Blomstret Badedrakt Med Blomster

Blomstret Badedrakt Med Blomster

NOK252.80 NOK338.00

Blomstret Bikinisett For Kvinner

Blomstret Bikinisett For Kvinner

NOK193.20 NOK257.10

Dameklær, Badetøy, Bikini

KVINNESIKINER Gjør et sprut på stranden eller bassenget med vårt brede utvalg av miks-og-match bikinisett i en rekke kutt, farger og trykk. Fra klassiske nøytraler til solskinnsverdige lys, trendy mikro- eller høy midje bikinier til bandeau, trekant og push-up stiler, du finner todelt badedrakt for kvinner som passer til enhver smak og figur. Bla gjennom vårt utvalg av badetøy for kvinner for å få enda flere muligheter.
Lag alle dine favoritt bikinistiler med MereMall bikinier! Uansett hva slags bikini-topp du foretrekker, bruk den med den badedraktbunnen du kan tenke deg! Det fine med mix & match badetøy er at du kan lage din ideelle bikini-kombinasjon hver gang du er klar til å dykke i. For alle dine kommende opplevelser, kle deg med MereMall-badedrakter for kvinner og føl deg virkelig bra fra soloppgang til solnedgang! Fra stranden til strandpromenaden, bassenget til havet, har vi dekket deg med alle badedrakttilpasningene, stilene og designene du trenger.
Velg din favoritt bikinitopp fra oppstillingen og begynn å lage din ideelle badetøystil. Hvis svømmestilen din er klassisk og ikonisk, kan du velge passer som scoop eller trekantsbikini. De er prøvde og sanne, og elsket når det gjelder tid til å hoppe rett inn! Stroppeløs og bandeau bikinier gir en annen opptreden av typiske bikini-topper med en stroppfri design som også er søt og behagelig. Passer som crop bikini topper, tankini og longline bikini topp gir mer dekning hvis det er din foretrukne stil. Velg mellom forskjellige nivåer av fôr som lett fôret, trykk opp og uforet for å finne riktig passform og følelse for deg!
Når du har valgt den nye bikinitoppen din, velg en bikinibunn du er glad i. Med alle slags passer å velge mellom, kommer du aldri til å gå tom for muligheter! Høypassede passformer gir mer magedekning og en smigrende stil for alle, og klassiske bikini- og hipsterstiler gir en jevn passform som glatter hoftene og føles bra når du er klar til å slå bassenget. Stiler med høyt snitt ser bra ut hver dag i uken, og forskjellige nivåer av boms dekning spenner fra fullt deksel til frekk og frekkere. Velg noe nytt med den frekke bikinien eller den frekkeste med høye ben, og lag ditt eget utseende med mix & match bikinier!
Uansett hva du har tenkt deg, kan du remixe badedraktduoen din med mix & match bikinier. Bikiniene våre er laget med komfortable stoffer slik at du alltid har en passform som føles GOD! Stretch nylon holder tritt med dagen din, og teksturerte stoffer skaper et dimensjonalt preg og utseende. Pass på med dristige design, retroinspirerte utskrifter og lyse farger for å skape et utseende du vil elske. Striper, blomster, dristige faste farger og mer skaper din beste badetøystil når og hvor som helst. Handle hele linjen med MereMall badedrakter og tilbehør, og finn dine nye favoritter i dag!