ajaxLoader
Kvinner Hull Mid Waist Slim Jeans

Kvinner Hull Mid Waist Slim Jeans

NOK372.10 NOK499.90

Skinny Ripped Kvinners Jeans

Skinny Ripped Kvinners Jeans

NOK332.30 NOK446.00

Low Waisted Patchwork Dame Jeans

Low Waisted Patchwork Dame Jeans

NOK451.70 NOK607.90

Kvinnehull Slitte Jeans

Kvinnehull Slitte Jeans

NOK332.30 NOK446.00

Jeans Med Høy Midje For Kvinner

Jeans Med Høy Midje For Kvinner

NOK302.50 NOK406.20

Løse Brede Ben For Kvinner

Løse Brede Ben For Kvinner

NOK332.30 NOK446.00

Dameklær, Bottoms, Jeans

Jeans for kvinner Hvis du leter etter trendy jeans til kvinner i en rekke stilarter, stiger og vasker, så har du kommet til rett sted. MereMall-kolleksjonen av kvinnedenim har alt. Fra moderne forhøyede stiler til mer klassiske avslappede utseende, vi har dekket deg. Enten du leter etter skinny jeans til kvinner, distress jeans, mom jeans eller overall, finner du jeans du vil elske når du handler på MereMall.
Skinny jeans tilbyr den perfekte kombinasjonen av stil og komfort. Enten du leter etter et par jeans å slappe av i, eller du trenger et par smigrende jeans å ha på deg om kvelden, er skinny jeans alltid et godt valg. Våre skinny jeans for kvinner kommer i en rekke stigninger fra lave til super høye. På toppen av det har vi skinny jeans i en rekke forskjellige vasker fra lys til mørk.
Hvis du vil gå for et trendy, edgier look, anbefaler vi et par distress jeans. I vår kolleksjon finner du distressed og ødelagt jeans i en rekke stiler og farger som passer for enhver anledning. Når du tar et par rippede skinny jeans eller distressed mom jeans, vil det føles som å ta på deg et par gamle favoritter.
Med en høyere økning og en løsere passform, er jeansene våre akkurat det du trenger for å fullføre det uanstrengt vintage-utseendet. Mom jeans er også sikkert de mest komfortable jeansene du eier. For kvinner som er i et mer retro og klassisk utseende, har vi også jeans med beskåret og bluss. Flare jeans er den perfekte jeansen for paring med et stilig par støvler.
Vis frem din unike stil uten å ofre komforten i et par superkule denimoveraller. Våre dameoveraller gjør det enkelt å sette et fantastisk antrekk sammen, at du ikke vil tro det. Mens du er i gang, kan du ta turen innom og sjekke ut samlingen vår for kvinner. Få jeggings i lav, høy stige og til og med super høy stige i en rekke forskjellige vasker fra veldig lys til utrolig mørk. Push up jeggings er også tilgjengelig!
Uansett hvilken jeans du leter etter, har MereMall samling av stilige jeans til kvinner noe for deg. Fra moderne trender som skinny jeans og ødelagte jeans til mer klassiske utseende som mom jeans og flare jeans, finner du alt du trenger for å lage det perfekte antrekket på MereMall.